Tømrerfirmaet Johansen & Sønner udfører alle former for entreprenør, tømrer og snedker opgaver. Vores kompetenceområder er nybyggeri, renovering af huse og lejligheder samt kontorer, institutioner, caféer og restaurationer med videre.
Vores kunder og samarbejdspartnere er erhvervskunder, private, den offentlige sektor samt ejer - og boligforeninger.
 
Johansen & Sønner er for tiden inde i en rivende udvikling, og vores mål er at udvikle et firma med visioner og faglig kompetence på linie med de bedste entreprenørfirmaer i Danmark. Vi følger med tidens trend uden at slække på de håndværksmæssige traditioner.
Vi stiller store krav til vores medarbejdere om ansvarlighed og engagement, og sørger for løbende videreuddannelse af medarbejderne for derigennem at sikre kvaliteten af det produkt, vi leverer.
 
Hos Johansen & Sønner vægter vi en god relation med vores kunder højt. Det er vigtigt for os, at kunderne føler sig trygge ved vores håndværk og personale. En god dialog er vigtig, så gode resultater skabes.
 
Med disse værdier er det vores mål at skabe et produktivt samarbejde mellem parterne og igennem dette skabe bæredygtigt byggeri.